fbpx

Categorie

Aanbiedingen
Filters

Toont alle 3 resultaten

Africa Five Cabernet Sauvignon Awards

2012 Best Value award | WINE Magazine

2011 Best Value Award | WINE Magazine

Top scoring red wine | WINE Magazine

3* rating Wine Magazine

Klimaat & Terroir

Bodem: Scali, Alluviale, Hutton.

Vintage Omstandigheden: Koele zeebries genesteld in de Helderbergbekken, omgeven door de bergen van Hottentots Holland met uitzicht op False Bay

Vinificatie

Methode: koude maceratie gedurende drie dagen gevolgd door sapextractie; driemaal daags overpompen en neerslaan Temperatuur: 16 – 28° Celsius

Duur: 10 – 25 dagen op schil Malolactisch: In roestvrijstalen tank met houten duigen.

Geur & Smaak Africa Five Cabernet Sauvignon

Deze fluweelzachte Cabernet Sauvignon is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Een fijn getextureerde wijn met hints van zwarte bes en donkerrode bessen maakt het een wijn voor elk wat wils.

Africa Five Cape Premier Red Awards

2012 Best Value award – WINE Magazine

Klimaat & Terroir

Bodem: Scali, Alluviale, Hutton.

Vintage Omstandigheden: Koele zeebries genesteld in de Helderbergbekken, omgeven door de bergen van Hottentots Holland met uitzicht op False Bay

Vinificatie

Methode: koude maceratie gedurende drie dagen gevolgd door sapextractie; driemaal daags overpompen en neerslaan Temperatuur: 16 – 28° Celsius

Duur: 10 – 25 dagen op schil Malolactisch: In roestvrijstalen tank met houten duigen.

Geur & Smaak Africa Five Cape Premier Red

Elk bestanddeel van deze Bordeaux-melange heeft zijn eigen kenmerkende smaak, maar samen creëren ze een harmonie van cederhout, bessen, donkere chocolade, venkel en eiken. Een elegant genot.

Klimaat & Terroir Africa Five Chardonnay

Bodem: Scali, Alluviale, Hutton.

Vintage Omstandigheden: Koele zeebries genesteld in de Helderbergbekken, omgeven door de bergen van Hottentots Holland met uitzicht op False Bay

Vinificatie

Methode: 24 uur per dag huidcontact; alleen vrij rennen

Fermentatietemperatuur: 12° Celsius

Duur: 60 dagen

droesemcontact; natuurlijke bezinking met minimale filtraties

Geur & Smaak Africa Five Chardonnay

Uitnodigende citrus- en limoentonen – Robertson-oorsprong levert de mineraliteit zoals verwacht. Levendige zuren en frisse aroma’s maken dit een perfecte aanvulling op salades en visgerechten.

Africa Five Chenin Blanc Awards

2012 Best Value award – WINE Magazine

2011 Best Value award – WINE Magazine

Klimaat & Terroir

Bodem: Scali, Alluviale, Hutton.

Vintage Omstandigheden: Koele zeebries genesteld in de Helderbergbekken, omgeven door de bergen van Hottentots Holland met uitzicht op False Bay

Vinificatie

Methode: 24 uur per dag huidcontact; alleen vrij rennen

Fermentatietemperatuur: 12° Celsius

Duur: 60 dagen

droesemcontact; natuurlijke bezinking met minimale filtraties

Geur & Smaak Africa Five Chenin Blanc

Verfrissend makkelijk drinkbare witte wijn tropische fruitsmaken; fris en uitnodigend. Perfect bij voorgerechten, vis en goed gezelschap. Het kan ook worden genoten als het gekoeld is en op zichzelf wordt geserveerd.

0
    0
    Winkelmand
    Winkelmand legen
      Calculate Shipping